Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
napunio 65 godina

Carlo Ancelotti: "Real Madrid neće ići na Svjetsko klupsko prvenstvo, FIFA može zaboraviti na nas"

Talijanski strateg i Modrićev šef za Il Giornale je govorio o novom FIFA-inu natjecanju i iznio svoj jasan stav: "Jedna utakmica Reala vrijedi 20 milijuna eura, a FIFA želi dati toliki fond za pobjednika cijelog tunira…"

Carlo Ancelotti (Foto: Afp)

Šef Luke Modrića u Real Madridu Carlo Ancelotti u ponedjeljak je napunio 65 godina, ali i dalje je na vrhu trenerskog Olimpa.

Povodom njegova rođendana talijanske kolege okrenule su njegov broj i izvukle ekskluzivne informacije, koje se tiču između ostalih i kapetana Vatrenih.

Realov trening kamp VIDEO Pogledajte apartman koji je Real stavio Mbappeu na raspolaganje, identičan ima i Luka Modrić divider

Vrlo je snažno protiv novog formata Klupskog svjetskog prvenstva koje priprema FIFA.

"Mogu zaboraviti na Real Madrid, ma nitko neće htjeti sudjelovati u tom turniru. Jedna utakmica Reala vrijedi 20 milijuna eura, a FIFA toliko želi dati pobjedniku cijelog turnira. Kao i mi, nekoliko europskih klubova odbit će nastup", rekao je vrlo odrješito.

Cristiano Ronaldo i Luka Modrić VIDEO Cristiano Ronaldo nakon utakmice naišao na Modrića, oduševili su nogometni svijet divider

Tako će uskratiti Luki jedinstvenu priliku da svoju bogatu trofejnu riznicu popuni i naslovom u praktički novom natjecanju.

Dotaknuo se Luke Modrića i Tonija Kroosa.

"Luka je jedinstven primjer kvalitete i profesionalizma. Nažalost, Kroos se odlučio umiroviti i bio je vrlo 'Nijemac' u svojim odlukama, ali nastavit će živjeti u Madridu. Rekao sam mu, ako se najesen predomisli, možemo nastaviti suradnju s jednim pozivom."

Luka Modrić Modrić objavom "srušio internet": Itekako se dobro sjeća tko ga je doveo u Real Madrid divider

Za kraj je jasno komentirao i Euro:

"Nijemci igraju pred svojim navijačima i imaju vrlo zanimljivu momčad. Italija nije dobro napravila smjenu generacija poslije osvojenog prošlog Eura, ne znam dokle možemo sad", podvukao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX