Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Parafirao trogodišnji ugovor

Real službeno potvrdio Ancelottija

Prije nekoliko sati raskinuo je s Evertonom, a oko 19 sati Real ga je službeno potvrdio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid malo iza 19 sati službeno je potvrdio nasljednika Zinedinea Zidanea. Kladionice su kroz dan favorizirale bivšeg šefa Carla Ancelottija, a Kraljevski klub na društvenim mrežama objavio je kako se talijanski stručnjak vraća na klupu.

Donedavni trener Evertona prijepodne je s agentima i odvjetnikom radio na raskidu ugovora s Engezima, a samo par sati po službenom rastanku s Karamelama, Real je objavio kako je Ancelotti potpisao trogodišnji ugovor težak 6.000.000 eura godišnje.

To mu je drugi put u karijeri kako preuzima Real na čijoj je klupi već sjedio od 2013. do 2015. godine.

Talijanski stručnjak koji prati tržište transfera, Fabrizio Romano, javio je u utorak poslijepodne kako su Real i Ancelotti u tajnosti pregovarali cijeli prošli tjedan, a danas su te tvrdnje dobile i konačnu potvrdu.

Potvrdio i stručni stožer

Njegov stručni stožer pojačat će sin Davide Ancelotti i Antonio Pintus, talijanski trener sjedio je kraj Zidanea od 2016. do 2018. godine, a u Kraljevski klub vraća se poslije gotovo tri godine u Interu.

Ovo imenovanje razveselit će kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića, koji se nedavno emotivno oprostio od Zidanea na društvenim mrežama, jer će na klupu ponovo sjesti jedan od njegovih omiljenih šefova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider