Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obnovio tešku ozljedu

Talijani objavili koliko će hrvatski reprezentativac izbivati s terena: Uspješno je operiran, ali čeka ga dug oporavak

U povratničkom susretu na nogometne terene obnovio je tešku ozljedu zbog koje je propustio Euro 2020.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povremeni hrvatski reprezentativac Marko Rog jutros je operiran nakon što je ovog ljeta zaradio tešku ozljedu prednjeg križnog ligamenta, objavio je talijanski Cagliari na službenoj stranici.

Operacija je uspješno prošla te bi se prema procjeni liječnika na teren mogao vratiti za šest mjeseci, a proces oporavka Rog će započeti već za nekoliko dana.

Podsjetimo, nakon sedam mjeseci pauze Rog se vratio na nogometne terene u prijateljskom susretu protiv Augsburga. Upravo je u tom susretu obnovio tešku ozljedu zbog koje je propustio polovicu sezone, kao i ovogodišnji Euro.

Nakon što je saznao za tešku ozljedu, Rog se oglasio na svom Instagram profilu sa sljedećom porukom.

gol expired Slavni ruski nogometaš tuži Facebook, a razlog je posve bizaran: "Tko god spomene moje ime, oni ga blokiraju" divider

"Jedva sam čekao vratiti se nogometu, zagrliti suigrače i boriti se na travnjaku za Cagliarijeve boje. Bio sam sretan, sretan kao dijete. Sad moram ponovo početi što je teško prihvatiti. Međutim, siguran sam da ću se uspjeti što je prije moguće vratiti i nastaviti raditi ono što najviše volim: igrati nogomet. Vaša podrška će mi dati snagu", poručio je svojim navijačima.

Želimo mu što brži oporavak i povratak na nogometne terene.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider