Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najava dvoboja

Norvežani se boje BBB-a, a Čačić ih smiruje: "Mogu bez straha doći, ovo je normalna država"

Ante Čačić i Arijan Ademi su najavili utakmicu koja donosi Ligu prvaka.

Dinamo i Bodo Glimt sutra će odlučiti tko ide u grupnu fazu Lige prvaka.

''Norveški navijači mogu bez straha doći u Zagreb,dolaze u normalnu državu'', rekao je trener Dinama Ante Čaćić uoči uzvratnog dvoboja playoffa Lige prvaka u srijedu protiv norveškog Bodo Glimta.

Bodo Glimt je u prvoj utakmici pobijedio kao domaćin s 1:0, a neki norveški mediji objavili su tekstove u kojima su tamošnji navijači u strahu od napada u Zagrebu.

"Ne trebaju se plašiti, dolaze u normalnu državu. Naši navijači će nas bodriti s tribina, a stadion je rasprodan. Dočekali smo i da igramo utakmicu za Ligu prvaka, dočekujemo tu utakmicu u dobrom ozračju, a sigurno ćemo imati sjajnu podršku navijača. Očekujem dobro izdanje Dinama i sve ćemo učiniti da Zagreb i Hrvatska vide Ligu prvaka", dodao je Čačić, koji je dodao kako je adaptacija na umjetnu travu bio problem u Norveškoj.

Kylian Mbappe i Borna Ćorić VIDEO Ćorić: "Mbappe mi se nije javio, a ja favorit US Opena? Sve je na meni" divider

"I da je u Norveškoj završilo neodlučeno opet bi morali pobijediti. Bodo će igrati isto kao i tada, oni su napadačka momčad, a mi moramo posebno paziti na bočne centaršuteve".

Kapetan Dinama Arijan Ademi također je kazao kako je Bodo dobar i zahtijevan suparnik, no vjeruje da će sve dobro završiti.

"Sada smo bolje upoznati s njihovim kvalitetama, a samopouzdanje nam dižu dvije posljednje pobjede u prvenstvu protiv Hajduka i Osijeka jer znamo koliko smo problema s njima imali prošle sezone. Želimo Ligu prvaka i nadam se da ćemo to ostvariti", kazao je Ademi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider