Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fenomenalan je

Niko Kovač uzeo bod, Bayern slavio, a sjajni engleski klinac još jednom briljirao

Jude Bellingham postigao je dva pogotka u petardi Borussije Dortmund.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Bayerna i Borussije Dortmund ubilježili su pobjede u 11. kolu njemačke Bundeslige.

Minhenski Bayern pobijedio je Hoffenheim 2:0, a strijelci za prvake bili su Jamal Musijala u 18. i Eric Maxim Chupo-Moting u 38. minuti. Andrej Kramarić je ušao u 61. minuti za domaće, a Josip Stanišić je ostao na klupi.

Bayern je upisao šestu pobjedu u prvenstvu i zauzima drugo mjesto na tablici sa 22 boda, jednim manje i utakmicom više od prvoplasiranog Union Berlina. Hoffenheim je na šestom mjestu sa 17 bodova.

Borussia Dortmund je kod kuće pobijedila Stuttgart s 5:0, a golove za Borussiju postigli su Jude Bellingham u drugoj i 53., Niklas Sule u 13., Giovanni Reina u 44. i Yusuf Mukoko u 73. minuti. Za Stuttgart je Borna Sosa odigrao cijeli susret.

Borussia je šestom pobjedom u prvenstvu došla do 19 bodova i nalazi se na četvrtom mjestu.

Augsburg i Leipzig odigrali su u Augsburgu neriješeno 3:3, a domaći su do 73. minute vodili s 3-0 golovima Mergima Berishe iz jedanaesterca u 34. minuti, Ermedina Demirovića u 51. i Rubena Vargasa u 64. minuti. Za Leipzig je prvo smanjio Andre Silva u 73.minuti da bi u samoj završnici Christopher Nkunku (89) i Novoa Ramos (90) donijeli bod gostima. Joško Gvardiol je igrao cijeli susret za Leipzig.

Augsburg je deveti sa 16 bodova, a Leipzig 12. s bodom manje.

U ostalim susretima Bayer Leverkusen i Wolfsburg su u Leverkusenu odigrali neriješeno 2:2, a Josip Brekalo je ostao na klupi gostiju. Freiburg je na svom terenu svladao Werder Bremen 2:0.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider