Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pojačanje u novoj godini

Bundesliga i Formula 1 u 2021. na televiziji Sportklub

Televizija Sportklub i u novu 2021. godinu ulazi kao apsolutni lider kad su u pitanju ekskluzivna prava prijenosa najvažnijih europskih i svjetskih sportskih natjecanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon potpisivanja ugovora s Bundesligom o ekskluzivnom prijenosu svih utakmica ovog njemačkog natjecanja, uključujući i Bundesligu 2, nogometna ponuda će sigurno ispuniti želje najzahtjevnijih fanova. U ponudi su Premier liga, FA Cup, Bundesliga i još dvadesetak ligaških i kup natjecanja.

Nogomet je sigurno najvažnija sporedna stvar na svijetu, ali, kako tvrdi statistika, Formula 1 je ta koja privlači najveći broj gledatelja širom svijeta. Ta publika je brojna u cijeloj regiji pa je i Formula 1 uvrštena u ponudu Sporkluba, a gledatelji će novu sezonu utrka i borbu za prvaka gledati od ožujka 2021. na programima Sportkluba.

Pored ovih, imat će priliku uživati i u utrkama motocikala, odnosno popularni MotoGP. Ljubitelji košarke su već naviknuli da najvažnije i najkvalitetnije europsko natjecanje Euroligu i Eurokup gledaju na Sportklub i to se neće mijenjati, a moći će uživati u prijenosima utakmica Eurobasketa – i za žene i za muškarce.

Svjetsko prvenstvo za žene održat će se 2022. godine, a za muškarce godinu dana kasnije. Ovoj ekskluzivnoj ponudi Sportkluba, kada je riječ o košarci, dodajemo i kvalifikacije za Olimpijske igre koje će se igrati sredinom 2021. godine, tijekom kojih će se šest momčadi boriti za odlazak u Tokio, ali i talijansku košarku.

Tenis ima nevjerojatne fanove, a upravo oni će turnire ATP Masters serije 1000 i serije 500 moći gledati samo na programima Sportkluba. Tu je naravno, najprestižniji teniski turnir – Wimbledon, ali ATP i Davis Cup turniri.
Tu je i američki nogomet NFL i čuveni Super Bowl, kao i najbolji svjetski hokej – NHL i KHL.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider