Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJEROJATNO

VIDEO Kaos u Bundesligi: Huligan pogodio suca čašom u glavu, utakmica više nije nastavljena

Sudac Christian Gittelmann bio je vidno šokiran.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 27. kola Bundeslige Bochum je na svom stadionu dočekao Borussiju M. Gosti su vodili 2:0 do 70. minute, a onda je utakmica prekinuta i više nije nastavljena.

Dvoboj je prekinut jer je netko s tribine navijača Bochuma pogodio pomoćnog suca čašom u potiljak. Sudac Christian Gittelmann bio je vidno šokiran, odmah su mu u pomoć pristigli igrači i pitali ga je li sve u redu.

gol expired EKSKLUZIVNO Hajdukovac iz rata u Ukrajini: ''Sve više ljudi u Rusiji shvaća da nije tako kako se priča na TV' divider

Nakon nekoliko minuta odlučeno je da se više neće igrati, a nije poznato kako će završiti ovaj dvoboj, možda se gostima upiše pobjeda zbog ludosti navijača Bochuma.

Bochum: Idiot, idiot, idiot

gol expired Zlatko Dalić pozvao dva nova igrača za turnir u Dohi, jedan stiže iz Rusije divider

''U 71. minuti dogodio se prekid utakmice. Neki idiot bacio je nešto prema terenu i pogodio pomoćnog suca. Utakmica je zaustavljena. Nevjerojatno glupo i neodgovorno ponašanje. Tomu nema mjesta na stadionima. Idiot, idiot, idiot. Nadamo se da je pomoćni sudac dobro'', napisao je njemački prvoligaš na Twitteru i tako stao uz suca.

Napad na suca pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider