Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dva gola hrvata

Najmlađi trener u povijesti zaustavio i Ancelottijev Bayern, četiri gola Aubameyanga!

Bayern nije uspio na Allianz Areni pobijediti hit momčad Bundeslige Hoffenheim.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hoffenheim i dalje proživljava jesensku bajku. Treća momčad Bundeslige koju vodi najmlađi trener u povijesti te lige Julian Nagelsmann zaustavila je i moćni Bayern Carla Ancelottija odigravši u Munchenu 1:1. Gosti su čak i poveli golom Demirbayja u 16. minuti, ali njegov suigrač Zuber autogolom je Bavarcima donio izjednačenje u 34. minuti.

Napadač hrvatske reprezentacije Andrej Kramarić, kojeg je posjetila ekipa Dnevnika Nove TV, igrao je do 71. minute, a uspio je tek jednom zaprijetiti golu Bayerna, ali je njegov udarac u 23.minuti obranio Manuel Neuer.

Nakon četiri utakmice bez pobjede, Borussia Dortmund je u gostima dobila Hamburger sa 5-2, a četverostruki strijelac za Borussiju bio je Pierre-Emerick Aubameyang. Alen Halilović nije bio u sastavu HSV-a.

Dva Hrvata zabili Bayeru

Darmstadt je u gostima izgubio od Bayer Leverkusena sa 2-3, a oba gola za goste postigli su hrvatski igrači. Tako je 23-godišnji hrvatski napadač Antonio Čolak, koji je odigrao drugo poluvrijeme, bio strijelac u 47. minuti, i to mu je treći gol ove sezone. Mario Vrančić iz Slavonskog Broda odigrao je posljednjih 15 minuta, a u strijelce se upisao u 85. minuti.

Za Bayer Leverkusen zabili su Hakan Calhanoglu (32), Julian Brandt (56) i Charles Aranguiz (69), a Tin Jedvaj, koji je u prošlom kolu postigao pobjednički gol protiv Wolsburga, danas je ostao na klupi za pričuve Leverkusena.

Hrvatski napadač Josip Brekalo nije bio u sastavu Wolfsburga, koji je u gostima dobio Freiburg sa 3-0, uz dva gola Maria Gomeza.

Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, večeras dočekuje Koeln.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider