Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
STRAŠNA OBRANA TRAPPA

VIDEO Eintracht i Hoffenheim podijelili bodove, Trapp u posljednjoj minuti čudesno skinuo zicer Kramariću

Sjajnu utakmicu odigrale su momčadi Kristijana Jakića i Andreja Kramarića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

31. kolo njemačke Bundeslige između ostalog je donijelo duel momčadi dva standardna hrvatska nogometaša. Eintracht Kristijana Jakića ugostio je Hoffenheim, čiji je ponajbolji igrač već dugo vremena Andrej Kramarić. I odigrali su oni sjajan susret na kojem su viđena četiri pogotka.

Prvi pogodak zakuhao je upravo Kramarić, nakon što je njegov ubačaj Evan N`Dicka pospremio u vlastitu mrežu. Isti igrač nedugo nakon toga pogodio je s prijeke strane za 1:1. N'Dicka se upisao i u asistente, kod gola Daichija Kamade za 2:1, dok je konačni rezultat postavio Georginio Rutter. Mogao je u posljednjoj minuti Kramarić postati junak, ali Kevin Trapp je fantastično obranio njegov zicer.

Sve pogotke i priliku Kramarića možete pogledati OVDJE. Kramarić i Jakić odigrali su cijeli susret.

Golijada na ostalim terenima

Na pet poslijepodnevnih susreta postignuta su čak 22 pogotka. Köln je rezultatom 3:1 savladao Arminiju, dovevši ih na korak do ispadanja iz lige. Freiburg i Borussio Mönchengladbach su uz šest pogodaka podijelili bodove, dok su gostujuće pobjede upisali Bayer Leverkusen, 1:4 kod već odavno otpisanog Greuter Fürtha te Union Berlina kod RB Leipziga, rezultatom 1:2.

Večeras se igra najveći njemački derbi, u kojem će Bayern ugostiti Borussiju iz Dortmunda, a nakon ovog kola u Njemačkoj su preostala još samo tri.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider