Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ogroman zaostatak

Novi udarac za Borussiju Dortmund: Čak osmi bundesligaški poraz u sezoni!

RB Leipzig je zadržao sedam bodova zaostatka za vodećim Bayernom uvjerljivom 3:0 pobjedom na gostovanju kod Schalkea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Freiburga na svom su stadionu svladali Borussiju Dortmund s 2:1 (2:1), što je najveće iznenađenje 20. kola Bundeslige.

Korejac Jeong (49) i Schmid (52) donijeli su Freiburgu vrijednu pobjedu, a Moukoko (76) je samo ublažio poraz gostujuće momčadi koja je izgubila treći put u posljednje četiri utakmice.

RB Leipzig je zadržao sedam bodova zaostatka za vodećim Bayernom uvjerljivom 3:0 pobjedom na gostovanju kod Schalkea. Mukiele (45+3), Sabitzer (73) i Orban (87) bili su strijelci za drugoplasiranu momčad Bundeslige.

Wolfsburg se zadržao na trećem mjestu pobjedom 2:0 na gostovanju kod Augsburga. Strijelci su bili Weghorst (38) i Baku (59). Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo igrao je od 78. minute.

Bayer Leverkusen je ostvario najuvjerljiviju pobjedu kola svladavši Stuttgart s 5:2. Demirbay (18, 31) je postigao dva pogotka u prvom dijelu za vodstvo domaće momčadi, a u drugom poluvremenu su za Bayer još pogađali Bailey (56), Wirtz (68) i Gray (84). Oba pogotka za Stuttgart postigao je Kalajdžić (50, 77). Tin Jedvaj ostao je na klupi za pričuve Bayera, a Borna Sosa na Stuttgartovoj.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 20. kola nogometaši Kölna iznenađujuće su slavili s 2:1 na gostovanju kod Borussije Mönchengladbach.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider