Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vukovi su treći

Bayern uvjerljivo slavio kod Werdera, Brekalo zabio pogodak u pobjedi Wolfsburga

Nogometaši Bayerna i Wolfsburga upisali su pobjede u subotnjim utakmicama njemačke Bundeslige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Bayerna slavili su u 25. kolu Bundeslige u gostima kod Werdera s 3:1, dok je hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio strijelac u pobjedi Wolfsburga protiv Schalkea (5:0).

Brekalo je zabio svoj prvi ovogodišnji bundesligaški i četvrti gol na utakmici u 64. minuti, a igrao je do 80. minute. Wolfsburg se lako obračunao s "fenjerašem" Schalkeom, a prvi gol na utakmici je bio tragikomičan autogol bivšega njemačkog reprezentativca Shkodrana Mustafija. Junak dvoboja bio je Weghorst, s golom i dvije asitencije za Wolfsburg koji je treći s deset bodova manje od vodećeg Bayerna.

Bayern opet ima pet bodova prednosti ispred Leipziga, a do rutinske pobjede u Bremenu odveli su ih pogoci Goretzke (22), Gnabrya (35) i Lewandowskog (67), koji se s 268 golova u Bundesligi izjednačio na listi najboljih strijelaca svih vremena s Klausom Fischerom, dok je daleko Gerd Mueller s 365 pogodaka.

Mainz je golom Šveđanina Quasiona sedam minuta prije kraja kod kuće pobijedio Freiburg, dok je Union Berlin bio bolji od Koelna s 2:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider