Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kiks bayerna

Ušao i odlučio pobjednika: Kramarić junak Hoffenheima!

U sklopu 21. kola njemačke Bundeslige Hoffenheim našeg Andreja Kramarića ugostio je davljenika Darmstadt i upisao tri boda

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić donio je pobjedu Hoffenheimu u utakmici 21. kola njemačke Bundeslige. Krama je postigao oba pogotka u 2:0 pobjedi protiv Darmstadta, iako je u igri proveo svega 40-ak minuta. Naime, susret je započeo na klupi za pričuve.

Kramarić je ušao u igru u 50. minuti i nepunu minutu kasnije mogao se upisati u strijelce, ali njegov pokušaj glavom nije bio precizan. No, u 64. minuti Kramarić pogađa za vodstvo Hoffenheima, a pobjedu je potvrdio u sudačkoj nadoknadi (90+3) pogotkom iz penala.

Kramarić je najkorisniji igrač Hoffenheima ove sezone sa 6 golova i 6 asistencija.

Za Darmstadt je od 57. minute igrao hrvatski napadač Antonio Čolak.

Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi hrvatski trener Niko Kovač, upisao je drugi uzastopni poraz, kod kuće je izgubio od Ingolstadta sa 0-2. Gosti su poveli golom Romaina Bregeriea u 26. minuti. Eintracht je u 56. mogao izjednačiti iz penala kojeg je izborio hrvatski napadač Ante Rebić, no udarac Hasebea obranio je gostujući vratar, a onda je uslijedio nevjerojatni promašaj nakon odbijanca. Hasebe se pošteno osramotio i istaknuo kandidaturu za promašaj godine. Neiskorišteni penal gosti su kaznili u 69. minuti, a strijelac je bio Pascal Gross s bijele točke.


///11+++ by gooooooooooal

Eintracht je skoro 50 minuta imao igrača manje, jer je u 34. minuti isključen stoper David Abraham. U 81. i Ingolstadt je ostao sa desetoricom na terenu

Borussia Dortmund je lakoćom dobila Wolfsburg sa 3-0, a vodeći Bayern, koji je u srijedu u Ligi prvaka razbio Arsenal sa 5-1, u Berlinu je izvukao remi pogotkom Lewandowskog u šestoj minuti sudačke nadoknade (90+6). Hertha je bila u vodstvu od 21. minute kada je zabio reprezentativac BiH Vedad Ibišević.

 

 

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider