Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gigi oduševljen realom

Buffon primio pogodak godine pa se poklonio Ronaldu: "On je poput Pelea i Maradone"

Buffon je nakon utakmice sipao komplimente na račun svog ''krvnika'' i njegove momčadi.

Cristiano Ronaldo i Gianluigi Buffon (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real je napravio veliki korak prema polufinalu Lige prvaka pobjedom 3:0 protiv Juventusa u Torinu.

Najljepši trenutak utakmice dogodio se u 64. minuti kada je Cristiano Ronaldo prekrasnim škaricama svladao Gianlugija Buffona. Navijači Juventusa aplauzom su nagradili ovaj potez Portugalca, koji je zabio i prvi gol kojim je postavio rekord: posao je prvi igrač u povijesti koji je u 10 uzastopnih utakmica Lige prvaka zabio barem jedan pogodak.

''Ronaldo je šampion koji je na nevjerojatnoj razini. On i Leo Messi su ti koji udaraju pečat najvažnijim pobjedama svojih momčadi. Može ga se usporediti s Peleom i Maradonom'', rekao je nakon utakmice Buffon.

''Igrali smo protiv nevjerojatnih prvaka, imaju nevjerojatnu kvalitetu i kao rezultat toga bili smo manje precizni nego inače, napravili smo puno grešaka, ali samo zato jer su oni najbolji. Meni osobno ovo je veliko razočaranje jer ne možemo ići dalje, ali protiv određenih protivnika jednostavno moraš priznati: objektivno su jači'', dodao je.

Na sličnom tragu bio je i njegov trener Massimilano Allegri.

''Ne mogu kriviti svoje igrače, igrali smo protiv izvanredne momčadi s vjerojatno najboljim igračem na svijetu. Okrećemo se budućnosti i prvenstvu'', rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider