Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
"Što bi moglo biti bolje?"

Ronaldo i Zidane opet u istom klubu? Bivši prvak Europe sprema senzacionalan posao!

Osvajač Lige prvaka iz 1993. godine i iduće će sezone igrati u tom natjecanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuzi su prekinuli svoje nogometno prvenstvo i proglasili konačni poredak sukladno poretku na ljestvici u trenutku kad je nastupila pandemija koronavirusa.

Jedan od onih klubova koji su bili vrlo zadovoljni takvim raspletom sezone je Marseille, koji se tako automatski, kao drugoplasirani u Ligue 1, izravno plasirao u Ligu prvaka za sljedeću sezonu. Imao je Marseille šest bodova prednosti pred trećeplasiranim Rennesom (oni će ići u kvalifikacije), do kraja je bilo preostalo još 10 kola, ali donesena je konačna odluka o završetku sezone.

U Marseilleu su odmah mogli započeti s pripremama za novu sezonu, a u njoj bi moglo zapuhati novi vjetrovi.

Naime, sve se više spominje mogući ulazak u klubu investitora Mohameda Ayachija Ajroudija, 68-godišnjeg Tunižanina koji je narodski rečeno "pun k'o brod" i ubrizgao bi novu prijeko potrebnu financijsku injekciju osvajaču Lige prvaka iz 1993. godine.

Svoje planove otkrio je u intervjuu za francuski dnevnik Le Figaro.

"Novi trener? Sadašnji Andre Villas Boas je vrlo dobar. Ali, što bi moglo biti bolje od povratka dječaka koji je krenuo odavde, Zinedinea Zidanea? Budućnost će pokazati", kazao je Ajroudi i onda sasvim zagolicao maštu fanovima Marseillea.

"Znate, ja jako volim disciplinu i poštovanje, a to utjelovljuje Cristiano Ronaldo, on je igrač kojeg nikad ne mogu zaboraviti. Sanjam li o tome da ga potpišem za Marseille? U životu je sve moguće. Bilo bi sjajno imati ga u Marseilleu, ali zadnju riječ će imati Mourad Boudjellal."

Inače, Boudjellal se u francuskim medijima spominje kao budući predsjednik Marseillea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider