Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brutalni start

Stravičan nasrtaj: Tudorov kostolomac poslao suparnika u bolnicu kung-fu udarcem

Stoper Marseillea Eric Bailly, koji je na Velodromeu na posudbi iz Manchester Uniteda, neopreznim startom poslao je u bolnicu napadača niželigaškog Hyeresa Moussu N‘Diayea.

Eric Bailly i Almike Moussa N'Diaye (Foto: Afp)

Brutalan start u francuskom Kupu. Kung-fu udarac kakav se rijetko viđa u nogometu.

Stoper Marseillea Eric Bailly, koji je na Velodromeu na posudbi iz Manchester Uniteda, neopreznim startom poslao je u bolnicu veznjaka niželigaškog Hyeresa Almikea Moussu N'Diayea.

Igrala se 15. minuta. Bailly i N‘Diaye krenuli su na jednu visoku loptu. Bjelokoščanin je htio izbiti loptu volejom, no kada je vidio da je suparnik brži, ispružio je nogu i punom snagom đonom udario u prsa nesretnog N‘Diayea.

Start pogledajte OVDJE

Bailly je dobio izravan crveni karton, a N‘Diaye je iznesen s terena i odmah prebačen u bolnicu. Marseille, klub kojeg trenira hrvatski stručnjak Igor Tudor, naposljetku je pobijedio 2:0 golovima Alexa Sancheza iz jedanaesterca u 45. i Bambe Dienga u 70. minuti.

Bailly je stigao u Manchester United iz Villarreala 2016. u transferu vrijednom 38 milijuna eura. Nije se pretjerano istakao na Old Traffordu, pa je prošlog ljeta otišao u Marseille na posudbu uz obvezu otkupa pod uvjetom da se Marseille plasira u Ligu prvaka. U tom slučaju odšteta će iznositi 9,5 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider