Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oporavlja se

Bruno Marić završio u bolnici, javio se i opisao detalje

Bruno Marić sve je prepisao stresu vezanom uz posao koji radi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šef hrvatskih sudaca, Bruno Marić, nalazi se u teškom periodu svoje sudačke karijere, a takav pritisak nosi i neke posljedice.

Sve se više priča o nezadovoljstvu nastupa hrvatskih sudaca u Prvoj HNL, a glavni za njihovo postavljanje je Bruno Marić, i sam bivši sudac HNL-a.

Prošlog vikenda Marić je završio u bolnici, od nekuda se pojavila vijest da je izgubio i svijest, no demantirao je navode. Loše se osjećao, a sve je prepisao stresu oko posla.

gol expired Dva Hrvata među 50 najboljih trenera na svijetu: Jurić ispred Tudora divider

''Ne, ne, ni u jednom trenutku nisam izgubio svijest. Bio sam kod kuće u Daruvaru kada sam se počeo osjećati loše, počeli su me hvatati grčevi. Odlučio sam otići na pregled na Hitan prijem u bolnicu u Pakracu jer sam, između ostalog, osjećao strahoviti mentalni i fizički umor. U bolnici sam napravio magnetnu rezonancu, neurološki pregled, ultrazvuk srca... Obaveze i stres su mi uzrokovale dodatni napor. Nakon vitaminizacije i pretraga vratio sam se još jači. Sad se osjećam super i nadam se da će tako i ostati'', rekao je za MojPortal.hr Bruno Marić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider