Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obračun u derbiju

Nova zvijezda Premierlige o incidentu s Guardiolom: ''Nije zaslužio moje poštovanje''

Nova zvijezda Manchester Uniteda Bruno Fernandes imao je mali incident tijekom utakmice protiv Cityja s menadžerom Pepom Guardiolom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak Uniteda Bruno Fernandes sukobio se s katalonskim stručnjakom Pepom Guardiolom pred kraj gradskog derbija u kojem je ManUtd slavio s 2:0. Ta pobjeda zadržala je momčad Olea Gunnara Solskjaera tri boda iza Chelseaja, koji se nalazi na četvrtom mjestu koje vodi u Ligu prvaka.

Fernandes, koji je sjajno započeo svoju karijeru u klubu s Old Trafforda, objasnio je svoju gestu prema Guardioli.

''Pričao sam o tome s nekim prijateljima i neki ljudi misle: 'Pep je osvojio sve, tko je Bruno da ga proziva?' Ali mislim da je ovdje riječ o poštovanju'', izjavio je Bruno Fernandes za Sky Sports.

gol expired Staje i Premierliga: Englezi na tri tjedna stopirali nogomet, otkazali i prijateljske utakmice divider

''U tom su me trenutku riječi koje mi je rekao naljutile, a na terenu sam uvijek malo nervozan, takva sam vrsta igrača. Imam poštovanja prema Pepu i tome što je napravio za nogomet, ali u tom trenutku me nije poštovao, pa nije zaslužio ni moje poštovanje. Ali za mene to nije važno, ono što se dogodilo na terenu za mene je prošlost'', dodao je veznjak Uniteda.

ManUtd jednom je nogom u četvrtfinalu Europske lige nakon visoke pobjede od 5:0 protiv LASK-a, ali UEFA je do daljnjega suspendirala europska natjecanja, što bi mogla slijediti i Premierliga, pa će se s utakmicama morati pričekati.

gol expired Engleski velikani u izolaciji: Dva potvrđena slučaja zaraze u Arsenalu i Chelseaju divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider