Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JUVENTUS OZBILJNO ZAGRIZAO

Brozović korak do odlaska iz Intera, ugledni novinar tvrdi da ga više ne trebaju

Marcelo Brozović mogao bi nakon osam godina promijeniti klub, no čini se ne i ligu u kojoj nastupa.

Marcelo Brozović (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Milanski Inter može bez Marcela Brozovića. Gotovo da tim zaključkom započinje tekst izašao na La Gazzetti dello Sport, a u kojom se govori o skorašnjem transferu hrvatskog veznjaka.

Brozović je dugo bio centralna figura kluba kojem je pristupio 2015. godine iz Dinama, no ozljede su ga ove sezone udaljile od prvog sastava, nakon čega se i sustav momčadi prisilno izmijenio. 

Inter dobro izgleda bez njega

Loše po Brozovića je to što Inter sad ne izgleda lošije te će mu se teško biti vratiti u udarni sastav, kad se napokon oporavi. Naime, Brozović je posljednji put startao još krajem rujna, nakon čega se ozlijedio te propustio nekoliko tjedana. Vratio se tik pred Svjetsko prvenstvo te nastupio tri puta s klupe, a onda se s prvenstva vratio ozlijeđen te u nastavku sezone još uvijek nije nastupio.

Kako piše Philip Conticello, novinar jako dobro upućen u događanja oko kluba, Brozović je stavljen na transfer listu, odnosno Inter će se pokušati riješiti njegovih visokih primanja, koja su mu prošle godine potpisanim novim ugovorom dali. 

Juventus prvi u redu čekanja

Prema informacijama istog novinara, izvjestili su odštetu od 30 milijuna eura, a Juventus bi mogao biti prvi klub spreman istu platiti. No, već od ranije se piše kako je i Barcelona zainteresirana za 30-godišnjeg hrvatskog reprezentativca čeličnih pluća. 

Inter bi tako pokušao, nakon što su vidjeli da bez Broza mogu, zaraditi nešto na njegovoj prodaji dok još mogu. Za klub je svakako dao jako puno i višestruko isplatio osam milijuna eura koliko su ga isplatili Dinamu.

Ukupno je Marcelo za Inter odigrao 302 utakmice, upisavši 30 pogodaka i 32 asistencije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider