Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ušao kao zamjena

Josip Brekalo zabio lijepi pogodak u slavlju Wolfsburga, pobjedu upisao i Bayern

Josip Brekalo bio je strijelac u pobjedi Wolfsburga, dok je Bayern Nike Kovača uvjerljivom predstavom izborio prolaz dalje u DFB Pokalu.

Josip Brekalo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio je strijelac u gostujućoj pobjedi Wolfsburga 5:3 protiv trećeligaša Halleschera u 1. kolu njemačkog DFB Pokala.

Nakon 90 minuta bilo je 3:3, a u produžetku su pobjedu Wolfsburgu donijeli William (92) i Brekalo (94), koji je u igru ušao u 65. minuti.

Za Hallescher strijelci su bili Felix Drinkuth (43), Sebastian Mai (57) i Mathias Fetsch (90), a za Wolfsburg pogotke su postigli Wout Weghorst (44), Yannick Gerhardt (49), William (70, 92) i Josip Brekalo (94).

POGODAK JOSIPA BREKALA

Prolaz dalje izborio je i Bayern Nike Kovača, koji je kao gost slavio kod Cottbusa S 3:1. Robert Lewandowski zabio je dva pogotka za Bayern, a jedan je pridodao Kingsley Coman, dok je dvije asistencije upisao Leon Goretzka.

Dan ranije hrvatski napadač Ante Rebić bio je trostruki strijelac u 5:3 pobjedi Eintrachta iz Frankfurta na gostovanju kod trećeligaša Waldhofa u 1. kolu njemačkog kupa.

Ivan Perišić prošao liječnički i postao novi igrač bavarskog diva - Bayerna! Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić u zagrljaju suigrača (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider