Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Paklena 11-orica

Brazilski izbornik Tite odredio prvih 11 za Rusiju: Evo s kime napada naslov svjetskog prvaka!

Izbornik brazilske nogometna reprezentacije Tite objavio je prvih 11 koji bi trebali zaigrati na startu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Brazil (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U razgovoru za brazilski UOL Esportes, izbornik Brazila Tite objavio je na koga će računati u prvoj utakmici na SP-u u Rusiji. A kako sada stvari stoje, u njegovih prvih 11 našlo se i nekoliko iznenađenja poput izostanaka Thiaga Silve i Roberta Firmina.

Tite je tako otkrio da bi na golu trebao startati Alisson, vratar Rome koji ima izvrsnu sezonu u Serie A i koji se nalazi na meti nekoliko kluba. Alissonova forma Brazilu daje veliki poticaj uoči SP-a.

Zadnju liniju trebala bi činiti četvorka Dani Alves, Miranda, Marquinhos i Marcelo. Jedan od najistaknutijih brazilskih braniča Thiago Silva nije se našao u udarnoj postavi.

U veznoj liniji Tite najviše vjeruje u kombinaciju Paulinho, Renato Augusto i Casemiro. Bivši veznjak Tottenhama napravio je izuzetan zaokret u dresu Barcelone, dok je njegov kolega iz Primere, Casemiro, ove sezone imao uspona i padova.

Što se tiče napada, Tite tu možda ima najjaču liniju od svih reprezentacija koje će doći u Rusiju. A prema njegovim najavama, napadački trojac trebao bi biti Neymar, Coutinho i Gabriel Jesus. Trojica smrtonosnih igrača po protivničke obrane.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider