Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
favoriti slavili

Brazil s igračem manje prošao u polufinale Copa Americe, tamo ga čeka težak protivnik

Drugi polufinalni par bit će poznat nakon četvrtfinalnih susreta u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Brazila i Perua prvi su polufinalni par Copa Americe, nakon što su noćas u četvrtfinalu eliminirali Čile, odnosno Paragvaj. Brazil je svladao Čile s 1:0, dok je Peru poslije boljeg izvođenja penala pobijedio Paragvaj sa 4:3.

Brazil je na Olimpijskom stadionu u Rio de Janeiru slavio iako je od 48. minute imao igrača manje, jer je izravni crveni karton zbog grubog prekršaja dobio napadač Manchester Cityja Gabriel Jesus. Jedini pogodak postigao je veznjak Lyona Lucas Paquetá, koji je na poluvremenu zamijenio Roberta Firmina, a već je u prvoj minuti nastavka (46) zatresao mrežu.

gol expired VIDEO Junak Eura! Njegovi suigrači su slavili pobjedu, a on je otišao do uplakanog protivnika i napravio ovo divider

U utakmici Perua i Paragvaja, na stadionu Pedro Ludovico u Goianiji, nakon 90 minuta rezultat je bio 3:3, s tim da je Paragvaj do izjednačenja 3:3 došao u zadnjoj minuti susreta pogotkom napadača Argentinos Juniorsa Gabriela Ávalosa. Nakon toga uslijedilo je izvođenje penala. Nakon pet serija penala bilo je 3-3, a onda je u šestoj seriji za Peru pogodio Miguel Trauco, a udarc Paragvajca Alberta Espínole obranio je golman Perua.

gol expired VIDEO Đoković prekinuo javljanje hrvatskih tenisača kako bi rekao nešto čega ljudi nisu svjesni divider

Polufinalni susret Brazila i Perua na rasporedu je u utorak, 6. srpnja, također na Olimpijskom stadionu u Rio de Janeiru (01:00 sat po hrvatskom vremenu).

Drugi polufinalni par bit će poznat nakon četvrtfinalnih susreta u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu u kojima se sastaju se Urugvaj - Kolumbija, te Argentina - Ekvador.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider