Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Branio boje Dinama i Rijeke

Još jedan Hrvat u redovima Atalante: Bio je hit-igrač Serie A, ima jednu neispunjenu želju

Atalanta je zainteresirana za hrvatskog braniča koji je sjajno odigrao prošlu sezonu u Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski branič Martin Erlić uskoro bi mogao potpisati za Atalantu, javljaju talijanski mediji.

23-godišnji hrvatski branič odigrao je sjajnu sezonu u dresu Spezije, koja se spasila od ispadanja iz najvišeg razreda talijanskog nogometa. Sezonu su završili na 15. mjestu Serie A, a Erlić je ukupno upisao 27 prvenstvenih nastupa i tri pogotka, čime se prometnuo u jednog od hit-igrača talijanske momčadi.

Privukao je interes brojnih klubova, a kao glavni kandidati za njegovo dovođenje spominjali su se Milan, Roma i Fiorentina. Međutim, čini se da će se hrvatski branič preseliti u Bergamo, gdje će ga dočekati dva Hrvata, Mario Pašalić i Boško Šutalo.

gol expired Man City kreće u lov na veliku zvijezdu: Guardiola želi riješiti golgeterski problem i konačno osvojiti Ligu prvaka divider

U zamjenu za hrvatskog braniča Atalanta bi mogla poslati čak trojicu igrača na posudbu, a to su: Roberto Piccoli, Erbima Colley i Arkadiusz Reca, javlja talijanski novinar Nicolo Schira, koji se specijalizirao za transfere.

Prošle sezone Erlić je upisao i šest nastupa u dresu mlade hrvatske reprezentacije, a od toga su bila i dva nastupa na Europskom prvenstvu za igrače do 21 godine.

Inače, 23-godišnji Zadranin u svojoj je karijeri branio boje Dinama i Rijeke, ali najveći mu je san, kako kaže, zaigrati za Hajduk.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider