Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Idu dalje

Boysi ne miruju, krenuli u novu akciju: "Pridruži se, Zagreb nas sve treba"

Bad Blue Boysi ne miruju već su krenuli u novu akciju dobrovoljnog prikupljanja krvi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

BBB su na društvenim mrežama pozvali sve svoje članove na darivanje krvi u utorak od 8 do 19 sati u Petrovu 3 kako bi se u ovim kriznim danima održala konstantna medicinska skrb naših sugrađana.

"Pridruži se, Zagreb nas sve treba", poručili su Boysi.

Zbog otkazivanja više velikih terenskih akcija darivanja te niskih zaliha krvi, iz Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu pozivaju sve na darivanje krvi.

Preporuča se dolazak u manjim skupinama i poštivanje uputa o razmaku i izbjegavanju neposrednog fizičkog kontakta uz obvezno nošenje maske za lice.

gol expired Hrvatski navijači ujedinjeni: Torcida priskočila u pomoć Bad Blue Boysima u Zagrebu divider

Premda su nebrojeno puta sudjelovali u raznim humanitarnim akcijama, "Zločesti plavi dečki" su posljednjih dana svojim akcijama oduševili hrvatsku javnost.

Nakon što su zbog pandemije koronavirusa selili Kliničku bolnicu Dubrava te starima i nemoćnima širom grada raznosili lijekove i namirnice, odmah su se uključili i u pomoć nakon serije potresa koji su pogodili Zagreb.

Gotovo tisuću ih se stavilo na raspolaganje vatrogascima, policiji, civilnoj zaštiti, zdravstvenim djelatnicima.

U Petrovoj su pomagli trudnicama koje su zbog potresa morale napustiti rodilište, a potom su pomogli u selidbi pacijenata i opreme iz bolnice Jordanovac na Rebro.

gol expired Trenutak u kojem je Hrvatski Tigar ušao u legendu: Kako je brutalno uspavao Gospodina Savršenog i ispisao povijest divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider