Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poveli pa dobili dva crvena

Kovač i Bayern slave: Borussia Dortmund si pred domaćim navijačima "pucala u nogu"

U sklopu 31. kola njemačke Bundeslige Borussia Dortmund je doživjela neočekivani poraz i ispustila sve bodove pred svojim navijačima.

Poraz Borussije Dortmund (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Borussia Dortmund vjerojatno neće prekinuti dominaciju Bayerna u Njemačkoj nakon što je pred svojim navijačima izgubila od Schalkea 4:2 i pritom zaradila dva izravna crvena kartona!

Borussija je povela golom Goetzea (14), ali su gosti sve preokrenuli već u prvom dijelu preko Caligiurija i Salifa Sanea.

U nastavku su stvari krenule još lošije za domaćine. Marco Reus je dobio crveni karton u 60. minuti zbog preoštrog starta s obje noge, a Caligiuri dvije minute kasnije iz slobodnog udarca diže na 3:1 za Schalke.

U 65. minuti bio isključen još jedan igrač Borussije Marius Wolf, koji je također preoštro s obje noge startao na suparnika. .

Borussija je u 85. miuti smanjila na 3:2 golom Witsela, ali je Embolo minutu kasnije postigao konačnih 2:4.  

Nakon ovog poraza Borussije u 31. kolu Bayern ima priliku tri kola prije kraja otići na velika četiri boda prednosti. Momčad Nike Kovača u nedjelju gostuje kod pretposljednje momčadi lige - Nurnberga. 

Ni raspored u posljednja tri kola ne ide na ruku Borussiji, jer ima dva gostovanja i to kod momčadi iz gorenjeg doma. U idućem kolu gostuje kod Werdera, a u posljednjem kod imenjaka iz Monchengladbacha. 

Bayern pak u iduće dvije utakmice igra protiv dvije najlošije momčadi lige, a onda gostuje kod RB Leipziga, te u posljednjem kolu dočekuje Eintracht. 

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider