Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pred 40 tisuća navijača

U spektakularnoj atmosferi i utakmici s pet pogodaka Borussia (D) slavila protiv Liverpoola!

Borussia Dortmund slavila je protiv Liverpoola u prijateljskoj utakmici i drugu godinu zaredom.

Lovren u prijateljskoj utakmici protiv Borussije (D) (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Na stadionu Notre Dame u Indiani odigrana je spektakularna prijateljska utakmice između aktualnog prvaka Europe Liverpoola i Borussije Dortmund. Pobjedu je odnio njemački sastav, koji je slavio s 3:2.

Jurgen Klopp izgubio je od svoje bivše momčadi i drugu godinu zaredom u prijateljskoj utakmici. Lani je dortmundski sastav slavio s 3:1.

Borussia (D) je povela već u 3. minuti utakmice nakon nespretnosti Liverpoolove obrane, a zabio je Paco Alcacer. U 35. minuti za Liverpool se poravnao Wilson, nakon odličnog proigravanja Fabinha i još bolje propuštene lopte Kenta.

Na poluvremenu je Borussia odmah promijenila devetoricu igrača i nakon manje od 15 minuta igre u nastavku povela 3:1 zahzvaljujući pomocima danskih reprezentativaca. Delaney je u 53. zabio za 2:1, a samo pet minuta kasnije Bruun Larsen je povisio na 3:1.

Odmah nakon toga i Klopp je promijenio veliki broj igrača, a konačni rezultat postavio je njegov najbolji pojedinac u pripremnom dijelu sezone, 19-godišnji Rian Brewster. Tinejdžer je iskoristio kazneni udarac i gromovitim udarcem pod gredu postavio konačnih 3:2.

Recimo i da je susret odigran u spektakularnoj atmosferi pred čak 40 tisuća navijača!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider