Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još jedan Hrvat u Glasgowu

Borna Barišić potpisao za Rangers: "Ostavit ću srce na Ibroxu"

Borna Barišić potpisao je za Glasgow Rangers...

Borna Barišić (Foto: Facebook) (Foto: Facebook)

Dojučerašnji kapetan Osijeka Borna Barišić potpisao je za Glasgow Rangers četverogodišnji ugovor te je već dao prvi intervju za klupsku web-stranicu.

„Ostavit ću srce na Ibroxu i svakom drugom stadionu na kojem će Rangers igrati. Mislim da je to najvažnije“, kazao je 25-godišnji branič koji će nositi dres s brojem 31.

„Spreman sam. Dobio sam puno poruka navijača, želim im se što prije odužiti dobrim igrama na travnjaku, jednako kao i menadžeru Gerrardu i svima u klubu koji vjeruju u mene“, poručio je Barišić, koji je ostavio dobar dojam na menadžera Rangersa, slavnog Stevena Gerrarda, partijom koju pružio protiv Rangersa u ogledu s Osijekom u 2. pretkolu Europske lige.

Rangers je prošao dalje s ukupnih 2:1, ali Osijek je ostavio solidan dojam. Još uvijek nije poznato koliku će odštetu Osijek dobiti. Neslužbeno se spominju cifre između 1,5 do 2,5 milijuna eura, vjerojatno s bonusima.

Barišić će se u Rangersu priključiti mladom hrvatskom stoperu Nikoli Katiću, koji je početkom ljeta stigao na Ibrox iz Slaven Belupa. Dres Rangersa nosili su i bivši hrvatski reprezentativci Dado Pršo i Niko Kranjčar.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider