Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nevjerojatan potez

VIDEO Borio se za meč protiv Čilića pa potjerao mamu s tribina, teniski svijet ga napada

Za meč s Marinom Čilićem u polufinalu Roland Garrosa, Casper Ruud je porazio Holgera Runea.

Holger Rune (Foto: Afp)

Hrvatski tenisač Marin Čilić u polufinalu Roland Garrosa zaigrat će protiv Caspera Ruuda

Norveški tenisač je u četvrtfinalu drugog Grand slam turnira ove sezone bio bolji od Danca Holgera Runea sa 6:1, 4:6, 7:6 (2), 6:3. Porazio ga je nakon tri sata i dvadeset minuta igre, a posebno je napeto bilo u trećem setu kad je Ruude stigao do vodstva od 4-3.

Rune je nakon toga potpuno izgubio živce i prišao tribinama:

"Odlazi, odlazi. Ako mi ne možeš pomoći, odlazi", povikao je Rune, a samo koji trenutak kasnije njegova majka je napustila tribine. Dakako, to je izazvalo bijes teniske zajednice koja ne može vjerovati da je tenisač potjerao vlastitu majku s tribina.

Teniski svijet napada Ruunea

"Kao prvo, nisam rekao majci da napusti stadion. Bilo je nešto drugo. To je pogrešno", pokušao se opravdati Rune, a nakon meča imao je potrebu oglasiti se na Twitteru i razjasniti situaciju:

"Volim svoju mamu i nisam ju poslao van. Kada sam frustriran, može mi pomoći da moj trener ili mama napuste tribine, tako da nemam dvoje ljude kojima se mogu obratiti. Izašla je tijekom meča protiv Tsitsipasa kako bi dobio mir", napisao je Ruune za kojeg mnogi teniski stručnjaci kažu da se mora naučiti kontrolirati.

"Još uvijek je mlad i mora učiti. Mora naučiti kontrolirati svoje emocije. Previše priča prema tribinama. Ne možete izbaciti vlastitu majku s tribina, to je nedopustivo", rekao je Alex Corretja.

Snimku možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider