Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ispustili prve bodove!

Napokon je gotov rekordni pobjednički niz PSG-a: Bordeaux zaustavio Parižane

PSG je vodio 1:0 i 2:1 i imao još nekoliko sjajnih prilika, ali Bordeaux je uspio iščupati bod.

Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Pobjednička serija PSG-a u francuskom prvenstvu napokon je prekinuta. Nakon 14 uzastopnih pobjeda, PSG je na gostovanju kod Bordauxa odigrao 2:2 ispustivši prve bodove ove sezone.

PSG je vodio 1:0 i 2:1 i imao još nekoliko sjajnih prilika, ali Bordeaux je uspio iščupati bod.

Gosti su poveli u 34. minuti golom Neymara, izjednačio je Jimmy Briand u 53. minuti, a PSG je do novog vodstva doveo Kylian Mbappe u 66. minuti. Gosti su potom imali nekoliko prilika kojima su mogli razriješiti pitanje pobjednika, ali u 84. minuti Danac Andreas Cornelius je izjednačio na 2:2.

Toma Bašić nije nastupio za Bordeaux.

PSG je pobjedničkim nizom postavio rekord za najbolji start ikad u najjačih pet europskih liga, srušivši rekord Tottenhama star 58 godina.

Marseille propustio priliku skočiti na treće mjesto

Marseille je na svom travnjaku odigrao tek 0:0 protiv Reimsa propustivši priliku probiti se na treće mjesto. OM je dominirao, ali Reims se uspio obraniti.

Dijon je imao 2:0 i praktički cijeli susret igrača više na gostovanju kod Toulousea, no domaćin je spasiti bod. Toulouse je ostao s igračem manje već u petoj minuti nakon što je isključen vratar Baptiste Reynet skrivivši prekršaj izvan kaznenog prostora. Gosti su poveli golovima Aguerda (24) i Abeida (69), no Toulouse se spasio golovima Gradela (72) i Leye (77).

Strasbourg je na gostovanju pobijedio Rennes sa 4:1. Rennes je poveo u 9. minuti preko Sarra, no gosti su u nastavku susreta zabili četiri gola, a strijelci su bili Thomasson (20), Martin (32-11m 50-11m) i Martinez (77).

Na ljestvici vodi PSG sa 43 boda, Montpellier na drugom mjestu ima 29 bodova, a treći je Lyon sa 28 bodova. Slijede Lille (27), Marseille (26) i St Etienne (26)...

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider