Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nestvarne brojke

Bomba za kraj godine: Hajduk od članarina zaradio više od milijun eura!

Više od 90 tisuća navijača učlanilo se u Hajduk ove godine.

Navijači Hajduka (Foto: Milan Sabic/Pixsell)

Do kraja ove godine ostalo je još nekoliko dana, a Hajduk je iskoristio prigodu i zahvalio se svojim navijačima na sjajnom poduhvatu.

Ove godine u splitski se klub učlanilo više od 90 tisuća navijača, time su srušili rekord, ali i na klupski račun uplatili više od milijun eura:

"Bliži se kraj godine u kojoj su navijači u nikad većem broju stali uz Hajduk. Brojač se zavrtio na početku godine i nije stajao dok su padali brojni povijesni rekordi, a novi se nizali i konačno se zaustavlja danas na izvanrednoj brojci od 90 480 (slovima: devedeset tisuća četiristo osamdeset) članova.

Navijači, ta pokretačka snaga Hajduka, odvela ga je do najbolje sezone u zadnjih deset godina, a kroz članarine se na račun kluba slilo više od milijun eura!

Nemamo puno vremena za odmor, nova godina je na vratima, a brojač članova spreman je odvrtiti još puno članova i rekordnih brojki, a sve uz emocije strast i bezrezervnu pripadnost klubu za kojeg dišemo!

Hvala vam na nezaboravnoj 2022., a uskoro krećemo zajedno do tih 100 000 članova Hajduka! Zato jer ga volimo, jer ga živimo i zato jer, kako je davno rekao Biće Mladinić, nemoguće, to je naš cilj", poručio je splitski klub na službenom Facebook profilu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider