Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
legenda među kandidatima

Boban sjeda na vruću stolicu? Njegova prethodnica dala je otkaz jer su joj prijetili djeci, trenutačno je pod policijskom zaštitom

Zvonimir Boban jedan je od kandidata za poziciju izvršnog direktora Rome, koju je nedavno napustila Lina Souloukou zbog prijetnji Rominih navijača. Ona i njezina obitelj trenutačno su pod policijskom zaštitom.

Zvonimir Boban (Foto: Profimedia)

Talijanski prvoligaš Roma prolazi teške dane, na Olimpicu su tenzije visoke poslije odluke uprave da otpusti klupsku legendu Danielea De Rossija i na njegovo mjesto posjedne Ivana Jurića, ali to neće biti jedina promjena u klubu jer je otišla i izvršna direktorica, a mogao bi je zamijeniti Zvonimir Boban.

Jurić je jučer debitirao uvjerljivom pobjedom 3:0 protiv hita ovogodišnje Serie A, Udinesea, pred polupraznim stadionom na kojem nije bilo Ultrasa, koji su bojkotirali početak utakmice. No još jedan manji potres zatresao je klub uoči početka tog susreta jer je izvršna direktorica Lina Souloukou podnijela ostavku.

Bivša izvršna direktorica pod zaštitom policije

Upravo je ona smijenila De Rossija i izazvala žestoku reakciju navijača Rome, zbog čega je sa svojom obitelji morala biti stavljena pod policijsku zaštitu.

Vlasnici, obitelj Friedkin, sad je moraju zamijeniti, a među onima koji se spominju kao njezini nasljednici jest i ime Zvonimira Bobana. Legendarni Vatreni u uskom je krugu kandidata u kojem su još Umberto Gandini i Giampaolo Montali, koji su već radili u klubu, ali i klupska legenda Zbigniew Boniek.

"Žao mi je što je direktorica dala otkaz, ali djeca su uvijek važnija i prijetnje obitelji nije lako trpjeti. Ovo je teško vrijeme za klub, ali ja moram misliti na teren. Ostali u klubu riješit će kadrovsku situaciju u menadžmentu", rekao je Ivan Jurić poslije jučerašnje pobjede.

Ivan Jurić Jurić ne da je samo srušio hit-momčad Serie A već je njegov potpis vidljiv od prve utakmice divider

Ivan Erslan UFC u Parizu: Ivan Erslan u prijenosu, Hrvatska opet ima borca među MMA elitom divider

Marin Čilić (Foto: AFP) Astronomski Čilićev skok na ATP ljestvici, ovo je trebalo Marinu! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Dinamovci, novi vođa je službeno tu! ✅️⚽️
Što vi mislite, tko će pobijediti? 🥊🇧🇷🇫🇷

📸: AFP
Prvi put nakon osam godina imamo priliku vidjeti domaću MMA snagu u UFC-u. Kakav će rezultat ostvariti? 🥊🇭🇷

📸: Tomislav Kristo/CROPIX
KRAJ! Dinamo je svladao Banjole 3:1 i prošao dalje, no puno teže nego što su svi očekivali. Vaš komentar na utakmicu?

Više o utakmici > https://bit.ly/3MVyQs9

Goran Sebelic/Cropix