Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće biti isto

Bliži se kraj jedinstvene čarolije Barcelone: ''Prije 30. travnja moram donijeti odluku''

Barcelona je sve više uvjerena kako će Andres Iniesta na ljeto napustiti klub kako bi se pridružio kineskoj Superligi, navodi španjolski Sport.

Andres Iniesta (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Legendarni veznjak Barcelone možda igra svoje posljednje utakmice u tom dresu. Naime, Iniesta je priznao da trenutno odlučuje hoće li ostati u Barceloni ili na ljeto prihvatiti ponudu iz Kine. Igrač koji je u klubu od svoje 12 godine i dalje igra važnu ulogu u Barceloni, postavši jedan od ključnih ljudi Ernesta Valverdea.

No u dobi od 33 godine, sve je izglednije da će Iniesta završiti svoju 16-godišnju epizodu kao prvotimca Barcelone. Razumljivoda je ponuda iz Kine ''neusporediva'' s bilo kojom koju mogu ponuditi klubovi iz Europe, a Barcelona mu je spremna osloboditi put u Kinu.

Nakon pobjede protiv Chelseaja od 3:0, Iniesta je otkrio kako do kraja travnja mora donijeti odluku o nastavku svoje karijere.

''Prije 30. travnja moram donijeti odluku da li sam još u Barceloni ili idem u Kinu, moram procijeniti što je najbolje za mene i za klub'', rekao je Iniesta.

Kako god bilo, bliži se njegov kraj. Kraj višegodišnjih čarolija u dresu Barcelone.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider