Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostvario cilj

Bjelica nakon potvrde prvog mjesta bez poraza otkrio kako je doživio Europsku ligu

U susretu petog kola D skupine Europske lige nogometaši Dinama su u Istanbulu odigrali 0-0 protiv Fenerbahčea i osigurali prvo mjesto u skupini i prije zadnjeg kola.

Nenad Bjelica (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je u prva četiri kola upisao četiri pobjede i prvi put nakon 1970. godine osigurao ''europsko proljeće'', Dinamo je u Istanbulu tražio bod kojim bi osigurao prvo mjesto u skupini i ostvario je cilj.

"Doživio sam Europsku ligu jako pozitivno. Pet utakmica, 13 bodova, protiv dosta jakih ekipa. Nismo izgubili niti jednu utakmicu, tako da mogu biti sasvim zadovoljan", kazao je trener Modrih Nenad Bjelica.

Trener hrvatskog prvaka je istaknuo kako je zadovoljan utakmicom u Istanbulu, te dosadašnjim rezultatima u skupini.

"Zadovoljan sam jer smo završili prvi u skupini, a zadovoljan sam i današnjom utakmicom. U drugom dijelu bolje smo kontrolirali utakmicu, imali bolje prilike i na kraju bili bliži pobjedi. Ali i remi nas zadovoljava i nadam se da ćemo sve ovo potvrditi protiv Anderlechta u zadnjem kolu na Maksimiru."

Na ljestvici vodi Dinamo s 13 bodova, Fenerbahče ima osam bodova i osigurao je prolaz, Spartak ima četiri boda, dok je Anderlecht ostao na začelju s dva boda.

U posljednjem kolu 13. prosinca Dinamo će ugostiti Anderlecht, dok se u drugom susretu sastaju Spartak i Fenerbahče.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider