Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čega ga oporavak

Bjelica završio na hitnoj operaciji, Osijek objavio detalje i tko ga privremeno mijenja

Nogometaši Osijeka na kraći su rok ostali bez svog trenera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nenad Bjelica je u petak navečer podvrgnut operaciji kralježnice u jednoj zagrebačkoj poliklinici.

Trener Osijeka se osjeća dobro, sve je prošlo u redu, a iz njegovog kluba su izvijestili o detaljima.

"Kao što je poznato, šef stručnog stožera Bijelo-plavih suočio se s velikim problemima glede bolova u leđima, pa su sve liječničke preporuke bile takve da je operacija kralježnice nužna i neodgodiva. Obavljena je u Poliklinici Rotim, u Specijalnoj bolnici Neurospine, a Bjelica je bio u sigurnim rukama uglednog specijalista neurokirurga prof.dr.sc. Krešimira Rotima. Sve je dobro prošlo, Nenad će još ovoga vikenda ostati u bolnici, a od ponedjeljka će već biti na kućnom oporavku", poručili su iz Gradskog vrta, preciziravši kad bi se Bjelica mogao vratiti i nastaviti normalno obavljati svoj posao:

"Imajući u vidu uspješnost obavljenog zahvata i Bjeličino trenutno stanje, očekuje se da će kormilar Osijeka na svom poslu u Gradskom vrtu biti već za sedam, osam dana. Nogometni klub Osijek zahvaljuje doktoru Rotimu i njegovim suradnicima te cijelom liječničkom timu tamošnje Poliklinike na promptnoj reakciji, iskazanoj brizi, dakako i odrađenoj operaciji koja će našem treneru omogućiti normalno funkcioniranje nakon izraženih problema koje je imao u posljednja dva tjedna. Također, zahvala ide i svima u osječkom KBC-u koji su se na bilo koji način angažirali da bi Bjelica lakše prevladao probleme koje je do sada imao."

Osijek danas s početkom u 17:00 u sedmom kolu HNL-a gostuje kod Šibenika na Šubićevcu, a poslije tog dvoboja neće se vraćati u Slavoniju jer ih već u utorak očekuje gostovanje kod Crikvenice u šesnaestini finala Kupa.

Nakon operacije se preko Facebooka oglasio i sam Bjelica.

Dragi moji! Operacija kralježnice je uspješno apsolvirana.Hvala svim sestrama , doktorima te ostalom osoblju...

Posted by Nenad Bjelica on Saturday, 3 October 2020
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider