Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prošao nekažnjeno

Bjelica psovao suce, čuli ga na stadionu, ali i svi u prijenosu: ''Je*** vam vaša pravila''

Trener Dinama Nenad Bjelica bio je ljutit na suce što su čuli svi koji su gledali utakmicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je na Maksimiru s 2:0 pobijedio Goricu koja je od 51. minute igrala s igračem manje nakon zasluženog isključenja Suka. U 72. minuti Francuz Kevin Theophile-Catherine je načeo goste, a konačni rezultat postigao je Poljak Damian Kadzior u 87. minuti.

Trener domaćih Nenad Bjelica nervozno je šetao uz aut-liniju gledajući kako se njegova momčad u nekim dijelovima utakmica mučila čak i s igračem više na terenu. U jednom je trenutku eksplodirao na suce.

''Što je ovo?! Ili je prednost ili faul. Je*** ti ova vaša pravila'', urlao je Bjelica na suca Darija Bela, a njegove riječi dobro su odzvanjale praznim Maksimirom na kojem se okupilo nešto više od dvije tisuće navijača.

Njegove su se riječi jako dobro čule i u prijenosu.

''Objasni mi'', digao je glas Bjelica na suca koji ga je došao smiriti. No nije se smirio pa je nakon odlaska glavnog suca onom četvrtom dobacio:

''Objasni mi! Ne možeš objasniti zato što ne znate, zato mi ne možete objasniti! Je*** vam sunce da vam je***.''

Glavni sudac Bel nakon ovih riječi nije kaznio Bjelicu javnom opomenom. Ne znamo je li ih čuo i je li mu ih je četvrti sudac prenio. U svakom slučaju, Dinamov strateg se izvukao od žutog kartona ili neke strože kazne.

Nakon utakmice Bjelica je rekao kako ne komentira suđenje.

''U tim emotivnim trenucima nekad reagiram na njihove odluke na način koji nije korektan. Bože moj, mogao sam bolje reagirati...''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider