Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OSIJEK JE ISPAO

Bjelica: Očito smo negdje pogriješili u pripremi

Bjelica nakon poraza i ispadanja iz Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Osijeka treću sezonu uzastopce završavaju svoj europski put porazom u 2. pretkolu Europske lige. Prije dvije godine ispali su od Rangersa, lani od sofijskog CSKA, a ovoga puta od Basela koji je u Gradskom vrtu pobijedio sa 2-1.

Prva europska utakmica Osijeka u ovoj sezoni nažalost, bila je i posljednja.

Utakmicu je komentirao Nenad Bjelica.

''Čestitao bih igračima na velikoj borbi, posebno u drugom poluvremenu, vjerovali smo da je moguć preokret sve do 94. minute, ali nažalost nismo uspjeli izjednačiti, što mislim da smo igrom u drugom poluvremenu zaslužili, ali nogomet se igra za golove, a oni su nam zabili dva gola iz dvije šanse, mi iz šest samo jedan. Krenuli možda s prevelikim respektom prema protivniku. Dobili smo dva dosta naivna gola, ali to je nogomet, treba se poboljšavati, pokušati igrati jednako svih 90 minuta. Sad se okrećemo prvenstvu i kupi, vjerujem da ćemo imati što pokazati", rekao je Bjelica pa nastavio.

gol expired Troje hrvatskih predstavnika saznali suparnike: Rijeka sretno i zadovoljno trlja ruke divider

''Agresivnost nam je u nastavku puno bolja, u prvom kao da smo ih se bojali napasti, previše smo ih respektirali i dali im previše prostora da se razmašu. Vidi se da je momčad fizički spremna, jer da nije, ne bi mogla ovako napadati ekipu poput Basela. Očito smo negdje pogriješili u pripremi, u utakmicu su igrači ušli ispumpano, to je mentalna blokada. Rekao sam da moramo biti agresivniji, da se barem potučemo s njima, ići tijelom protiv tijela i to je u nastavku bilo puno bolje. Da smo ranije zabili, možda bismo došli i do neriješenog rezultata, imali smo puno šansi za zgoditak", izjavio je trener Osijeka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider