Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pohvalio noćnu moru modrih

Bjelica objasnio kako je Dinamo ispustio pobjedu, najavio je prolaz: "Možda je ovaj rezultat i dobar"

Nenad Bjelica vjeruje da će njegova momčad u uzvratu ostvariti rezultat koji vodi u playoff Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo nije uspio slaviti u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka – na Maksimiru je bilo 1:1 protiv Ferencvaroša. Uoči uzvrata Ferencvaroš ima prednost gola u gostima.

"To ćemo još vidjeti je li prednost ili nije. Imamo jasan plan, priprema će biti jednostavna. Pokazali smo puno više i da smo bolja momčad, ne znam jesu li osim gola imali šansi. Golman je jako dobro branio, bili smo blizu", rekao je Nenad Bjelica nakon utakmice za Arenu Sport.

Dinamo je uraganski počeo, ali Ferencvaroš je uspostavio ravnotežu i došao do gola.

"Htjeli smo dobro krenuti i jesmo, onda smo nakon 15-20 minuta pali, dali im prednost u posjedu. Poslije smo se opet vratili, malo smo se previše povukli. Protivnik jako dobro igra s golmanom, stoperi jako dobro igraju pod pritiskom, nije to lako kontrolirati."

Je li se previše se igralo pred Dinamovim golom?

"Igralo se prvih 15-20 minuta drugog i period prvog poluvremena. Možemo mi dati protiviku posjed 90 minuta, ako nam neće ništa napraviti. Oni nisu osim gola", smatra Bjelica, koji je optimističan uoči uzvrata.

"Uvijek optimizam, igrači su dali sve od sebe, stvarali šanse, falilo je i malo sreće. Možda je ovaj rezultat i dobar da se pipremimo za drugu uitakmicu", zaključio je Bjelica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider