Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gotovo svi u kadru

Bjelica najavio uzvrat s Ferencvarošom: ''Očekujemo da prođemo''

Nogometaši Dinama u ponedjeljak su otputovali u Budimpeštu, gdje u utorak u 20 sati na Groupama Areni igraju uzvrat 3. pretkola Lige prvaka protiv mađarskog Ferencvaroša.

Nenad Bjelica (GOL.hr)

Nakon što je prva utakmica Dinama i Ferencvarosa završila rezultatom 1:1, pred Modrima je iskušenje na gostovanju u Budimpešti. Nenad Bjelica optimist je uoči uzvratnog susreta.

''Očekivanja su da prođemo u iduće kolo natjecanja. Ekipa se dobro pripremila u ovih nekoliko dana. Svi su bili jako koncentrirani i fokusirani zadnjih dana. Znamo svi da nismo dali svoj maksimum u prvoj utakmici, vjerujem da će u uzvratu biti mnogo bolje'', rekao je trener Dinama te nadodao:

''Moharrami i Andrić nisu u kadru, svi ostali su na raspolaganju. Zagorac je bio posljednjih nekoliko dana u punom treningu tako da je i on na listi ovih 20 igrača koji idu na put. Svi su spremni i orni za utakmicu. Nemam dvojbi, znam kako ćemo igrati, kako ćemo krenuti u utakmicu i vjerujem da će nam to donijeti uspjeh.''

gol expired Masovna tučnjava Torcide i Armade: Jedan navijač hitno prebačen u bolnicu! divider

Ferencvaroš je odgodio svoju utakmicu prvenstva zbog odigravanja uzvrata pa je predstavnike medija zanimalo smatra li trener Bjelica da je to svojevrsna prednost za mađarsku ekipu?

''To će rezultat pokazati koliko će im značiti. Nekad to donese plus, nekad minus. Vi se psihički pripremate od utakmice do utakmice i razmišljate o tome. Kad imate utakmicu između, ne mislite o tome pa uđete neopterećeniji. Vidjet ćemo što će donijeti susret, donosi li prednost njima ili nama. Ja se nadam da ćemo to biti mi'', zaključio je Bjelica.

U slučaju pobjede, hrvatski prvak će se za mjesto u grupnoj fazi Lige prvaka najvjerojatnije boriti protiv norveškog Rosenborga koji na svom terenu brani prednost 3-1 iz prvog dvoboja s Mariborom.

Ako će u utorak ishod biti nepovoljan za zagrebačku momčad, Dinamo će europski put nastaviti u doigravanju za skupine Europske lige protiv boljeg iz dvoboja Maccabija iz Tel Aviva i litavske Suduve, u kojem je momčad iz Litve domaćin u uzvratu u kojem brani prednost od 2-1 iz prve utakmice.



 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider