Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VELIKI DVOBOJ

Bjelica najavio Hajduk: "Volimo se natjecati protiv najboljih, Petković? Slabo mi je..."

Nenad Bjelica je najavio Hajduk i Osijek na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk i Osijek će u nedjelju od 17:30 odmjeriti snage u sklopu 20 kola HNL-a. Bijeli su dva dana prije utakmice rasprodali stadion i utakmicu će pratiti više od 32 tisuće navijača.

Utakmicu na Poljudu najavio je i trener Osijeka Nenad Bjelica.

''Svi smo u nekoliko bodova, Dinamo i Hajduk još imaju zaostale utakmice. Svaki derbi, bez obzira tko igra, bit će dobro popraćen uz veliki pritisak. Čestitamo Hajduku na odluci da po popularnoj cijeni puste navijače na tribine, to govori o tome koliko cijene svoje navijače. Volimo se takmičiti protiv najboljih, a Hajduk je sigurno jedna od najboljih momčadi HNL-a'', rekao je Bjelica pa nastavio:

gol expired Hajduk rasprodao Poljud za utakmicu protiv Osijeka: Prodano više od 32 tisuća ulaznica divider

''Imaju pojedinca u Livaji koji može individualnom kvalitetom riješiti utakmicu, velika su očekivanja i naravno da će biti pod individualnim pritiskom, ne samo zbog situacije, nego zbog svega što su uložili u igrači. Konkurentni su u borbi za Ligu i Kup i mislim da je to jako dobro za hrvatski nogomet.''

''Mi nismo nikakav favorit, već sam to rekao prije dva mjeseca dok nismo bili prvi. Svi drugi klubovi su favoriti za titulu zbog svega, a mi smo tu da im pomrsimo račune. Napomenuo sam o jačini, povijesti kluba, utjecaj u Savezu i hrvatskom nogometu, medijska popraćenost tih klubova s kojom se ne možemo nositi, a po infrastrukturi ćemo im biti konkurentni za godinu dana. U ovom trenutku su mnogo veći favoriti od nas, pobjednički gard stvarate godinama, a mi smo to krenuli stvarati. Vidim da ekipi lakše pada biti na prvom mjestu sad nego što im je bilo prošle godine. Želja nam je titula, ali imperativ nikako nije'', kaže Bjelica.

gol expired Marca tvrdi: "Sve je gotovo! Modrić se dogovorio s klubom, uskoro ide velika objava" divider

Trener Osijeka se komentirao i Petkovićev način pucanja penala.

''Bože moj, svatko ima svoj način. Meni je malo slabo od tog načina šutiranja, ali dobro, što da radim. Ramon je prošle godine zabio četiri ili pet penala, a na kraju je imao četiri ili pet promašaja kad nam mjesto više nije bilo upitno. Iskreno, ne sviđa mi se taj način šutiranja.''

VIDEO Gol Bohara protiv Šibenika:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider