Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raste nervoza u Berlinu?

Bjelica imao ispad bijesa na treningu, kapetan Uniona objasnio što se dogodilo: "Ovo je sranje"

Hrvatski trener Nenad Bjelica se bori za ostanak u Bundesligi s Union Berlinom.

Nenad Bjelica (Foto: Guliver Images)

Tri uzastopna poraza unijela su nervozu u momčad Union Berlina, koji se bori za ostanak u njemačkoj Bundesligi, a takav dojam potkrepljuje i reakcija Nenada Bjelice na treningu.

"Ovo je sranje, ništa, nula. Sami sebe sramotimo. Ovo je ništa", urlao je hrvatski trener na igrače. Potpuno je izgubio živce, a njegov kapetan Christopher Trimmel u razgovoru za Bild objasnio je što je izazvalo takvu reakciju kod Bjelice.

"Bilo je nekoliko pravila u vježbi koje smo morali usvojiti. Jedna ekipa to nije potpuno razumjela. Onda smo previše izgubili i više nije bilo tečnosti u igri. Zato je vikao na nas", kazao je Trimmel.

Bjelica sve to radi s jednim ciljem

No čini se da Bjelica sve to radi samo s jednim ciljem - da razbudi, prodrma momčad koja se bori za goli život. Union se četiri kola prije kraja nalazi na 14. mjestu Bundeslige i samo su dva boda udaljeni od zone ispadanja, a u takvoj situaciji više se ne biraju sredstva.

Nakon gorkog poraza od Augsburga Bjelica je pokušao razbuditi momčad oštrim riječima:.

"Ovdje se radi o egzistenciji. Tko to ne razumije, nema mjesta u Unionu", kazao je Bjelica, no već u sljedećem kolu naišao je na raspucani Bayern, koji im je zabio čak pet komada. Nakon posljednjeg sučeva zvižduka demonstrativno je stao pred momčad te im poručio da poraz od Bavaraca ide na njegovu dušu.

Zbog toga Bild tvrdi da je Bjelica postao "zig-zag trener", odnosno da različitim pristupima pokušava razbuditi momčad koja se bori za goli život, a ne osvoje li u nedjelju bod ili više kod Borussije Mönchengladbach, ne piše im se dobro:

"Je li Bjelica bespomoćan?" pita se Bild u tekstu...

  Ivan Bilić, novi predsjednik uprave Hajduka Cure novi detalji o predsjedniku Hajduka: S dvojicom reprezentativaca pokrenuo zanimljiv projekt divider

  Zlatko Dalić Krije li se na ovom popisu tajni Dalićev adut za Euro? Vjerojatno ste na njega i zaboravili divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider