Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kaos u BiH

Bivši Vatreni ispao iz lige, predsjednik raspustio klub pa iznio teške optužbe: "Pola ih ima problema s alkoholom"

Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić preuzeo je Slobodu iz Tuzle početkom travnja.

Danijel Pranjić (Foto: Afp)

Danijel Pranjić, bivši hrvatski nogometni reprezentativac, nije uspio sačuvati prvoligaški status Slobode iz Tuzle.

U posljednjem kolu BiH prvenstva upisali su domaći poraz od Željezničara (1:2), koji je tako osigurao plasman u Europu naredne sezone, dok će se momčad iz Tuzle preseliti u niži rang.

Hrvatski stručnjak imao je težak posao na klupi Slobode, koju je preuzeo početkom prošlog mjeseca. U deset utakmica upisao je dvije pobjede, dva remija i šest poraza.

Predsjednik iznio teške optužbe

Nedugo nakon ispadanja iz lige oglasio se predsjednik Elmir Šečerbegović, koji je raspustio klub i iznio teške optužbe na račun radne zajednice:

Sukob zaštitara i navijača VIDEO Procurila nova snimka s Poljuda: Zaštitar podijelio nekoliko udaraca pa bježao od navijača divider

"Dopustio sam da igrački kadar živi pod strahom od utakmica, da treneri po parkinzima bježe i ne javljaju se tjednima, da pola radne zajednice ima problema s alkoholom, da se rade eksperimenti s igračkim i stručnim kadrom, da moram spašavati njihovo psihičko stanje onemogućavanjem komentiranja klupskih objava na društvenim mrežama.

Zbog svega navedenog večeras sam uradio ono što sam trebao još prije dvije godine. Potpisao sam raskide ugovora sa svim stručnim osobljem, kompletnim sportskim sektorom, direktorom, tehničkim sektorom i većim dijelom radne zajednice…" stoji u dijelu priopćenja.

 


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider