Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostali su detalji

Ovo nitko nije očekivao: Luis Ibanez vraća se u Srbiju, sve je iznenadio novim klubom

Argentinac je čak sedam godina branio boje zagrebačkog Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši igrač zagrebačkog Dinama Luis Ibanez (34) vraća se u Srbiju, javljaju tamošnji mediji.

Nakon što je dvije godine branio boje Zrinskog iz Mostara, argentinski lijevi bek uskoro bi trebao potpisati ugovor s klubom koji nastupa u drugom razredu srbijanskog nogometa.

Radi se o beogradskom Grafičaru, drugoj momčadi Crvene Zvezde koja prvenstveno služi za prijelaz i razvoj mladih igrača iz juniorskog u seniorski nogomet. 

Iako je Ibanez daleko od najboljih dana svoje nogometne karijere, čelnici Zvezde smatraju kako iskusni Argentinac može biti od velike pomoći mladim igračima i usmjeriti ih svojim savjetima.

gol expired Bivši igrač Hajduka blizu ostvarenja velikog transfera: Poznati trener inzistira na njegovom dolasku divider

Bez ikakve dvojbe, popularni "Lucho" ostavio je dobar dojam na čelnike Zvezde i njihove navijače. Na Marakani se zadržao tek godinu dana, ali svojim dobrim igrama zaradio je poštovanje navijača i milijunski transfer u turski Trabzonspor gdje se sveukupno zadržao tri sezone.

Međutim, ondje nije ostavio značajniji trag, tako da se vratio na ove prostore gdje je ponovno pokušao oživjeti svoju karijeru. Inače, Ibanez je dugih sedam godina nastupao za Dinamo s kojim je osvojio čak 11 trofeja, sedam titula prvaka Hrvatske i četiri Kupa Hrvatske.

 

 

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider