Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ERCEG NAPUSTIO OSIJEK

Bivše Hajdučko srce pojačalo klub koji je svim hajdukovcima u najgorem sjećanju

Niti jedan dan Ante Erceg nije bio bez kluba nakon što mu je istekao ugovor s Osijekom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ante Erceg završio je svoju dvogodišnju epizodu u Osijeku. Onu koja je u prvom sezoni izgledala sjajno, gdje je 32-godišnji Splićanin postao ljubimac publike te gdje je postigao neke bitne pogotke. 

Automatski završetkom suradnje s Osijekom, gdje je te dvije sezone proveo na posudbi iz Brøndbyja, završio mu je i ugovor s danskim velikanom. Vrijeme nije gubio nego je već pronašao novi klub.

Novi susret sa starim licem

Vjerojatno mu nije bilo teško dogovoriti se, budući da ga je poželio njegov bivši trener iz Hajduka, Joan Carillo, koji trenutno vodi mađarski Debrecen. U pitanju je klub koji jako dobro znamo zašto svim navijačima Hajduka nije niti u najmanje lijepom sjećanju, zapravo od njih je doživljen jedan od najtežih i najbolnijih poraza u povijesti kluba.

Debrecen je aktualnu sezonu mađarskog prvenstva završio na sedmom mjestu.

Carillo je s Ercegom surađivao u sezoni 2016./17., kad je Ante u HNL-u upisao 11 pogodaka i devet asistencija, a sve je dodatno ukrasio Hajdučkim srcem, koje mu je Torcida dodijelila. 

Netom završenu sezonu neće pamtiti po najboljem. Bio je teško ozlijeđen i redovno je trenirati krenuo tek sredinom proljetnog dijela. Upisao je tako tri nastupa za drugu momčad, uz jedan pogodak te tri ulaska s klupe za prvi sastav.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider