Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi trening sezone

Bjelica: "Bit će dolazaka i odlazaka, teško mi je reći kojim ritmom, jer trenutno se ne događa ništa konkretno"

Prvi trening s Osijekom odradili su i Šime Gržan, Amer Hiroš i Slavko Bralić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Osijeka u ponedjeljak su odradili prvi trening u sklopu priprema za novu sezonu, a trener Nenad Bjelica je zadovoljan što su se igrači tijekom pauze pridržavali programa treninga, dodavši da su ambicije najviše moguće, odnosno da ostvare maksimum u svim natjecanjima.

"Okupili smo se na početku priprema s 19 igrača, tri vratara, uz neke koji zbog ozljeda nisu odradili uvodni trening. Nadamo se da će većina njih od ponedjeljka biti u treningu. Atmosfera je dobra, priključila su se i tri nova igrača, neki su se vratili s posudbe, priključeni su neki mlađi uz one koji su bili dio velikih uspjeha koje smo ostvarili", izjavio je trener Bjelica i dodao: "Na prvi pogled svi dobro izgledaju. Kondicijski treneri će pogledati podatke s testiranja i provjeriti njihovo stvarno stanje. Nitko nije došao s većom kilažom, dobro su odradili testiranje tako da imamo preduvjete za krenuti s ozbiljnim radom".

Premijera za trojicu pojačanja

Prvi trening s Osijekom odradili su i Šime Gržan, Amer Hiroš i Slavko Bralić, pojačanja Osijeka za novu sezonu.

"Bralić, Hiroš i Gržan su došli u dosta dobrom stanju, odradili su trening bez problema što znači da su se pridržavali plana treninga koji smo im dali. Dolasci i odlasci? Bit će dolazaka i odlazaka, teško mi je reći kojim ritmom, jer trenutno se ne događa ništa konkretno", dodao je, kako prenosi internetski portal Osijeka, trener Bjelica.

Prošle sezone Osijek se dugo držao u utrci za naslov s Dinamom, a na kraju je uvjerljivo osvojio drugo mjesto sa 16 bodova više od trećeplasirane Rijeke, te 17 više od Hajduka, koji je bio četvrti.

Najviše ambicije

"Ambicije su najviše moguće. Kada sam prošle godine pri dolasku na minus osam rekao da očekujem da se borimo za najviše ciljeve tako i sada kada smo u egalu sa svima imamo ista očekivanja. Ne da se želimo boriti, već želimo i osvojiti poneku titulu. Opet ćemo najozbiljnije moguće nastupati u svim natjecanjima u kojima sudjelujemo i s ovom momčadi ostvariti maksimum. Prošle sezone smo ostvarili sjajne rezultate, a to u najmanju ruku očekujem i ove sezone, da se još poboljšamo u svakom pogledu", zaključio je Bjelica.

Osijek će do subote trenirati u Gradskom vrtu, a uvodni dio priprema zaključit će trening utakmicom protiv Čepina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider