Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
santini u formi

Srpski branič nakon kukavičkog udaranja Santinija s leđa: ''Neću mu se ispričati''

Jedan od događaja koji je obilježio 18. kolo francuskog prvenstva je i sramotno udaranje našeg Ivana Santinija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako Caenu baš i ne ide najbolje, 16. je na ljestvici Ligue 1, u nedjelju imao uspješnu večer na svom terenu protiv Metza kojeg je isprašio s 3:0. Ponovo je strijelac bio naš Ivan Santini koji je ove sezone u odličnoj formi i nije jasno zašto ga izbornik Ante Čačić uporno ignorira.

Stasiti Zadranin postigao je osam pogodaka u 15 nastupa za Caen i dijeli šesto mjesto na ljestvici najboljih strijelaca francuske prve lige s Marijom Balotellijem. Ispred njega su veličine poput Cavanija, Lacazettea, Falcaa, Gomisa…

U domaćoj pobjedi Santinijeve momčadi aktivno je sudjelovao i branič Metza, iskusni srpski internacionalac Milan Biševac koji je u 57. minuti zaradio izravni crveni karton kada je kukavički s leđa šakom u glavu udario baš našeg napadača koji je to kaznio pogotkom svega četiri minute kasnije.

Za divljački napad Biševac se ne želi ispričati već tvrdi kako je za sve kriv Santini.

''Taj igrač, čije ime ne želim ni spominjati, stalno je koristio niske udarce, laktove. Nikad nisam doživio da se netko tako ponaša'', poručio je Biševac u srpskim medijima te ispalio:

''Tu nema govora o sportu ili fair-playu. Još u prvom dijelu sam rekao sucu da obrati pažnju na njega. Čak i prije nego sam ga udario dobio sam dva udarca. Nakon trećeg nisam mogao izdržati. Neću mu se ispričati. Ne pada mi na pamet! Jedino mi je žao suigrača.''

Nakon sramotnog i kukavičkog napada usudio se pričati o sportu i fair-playu…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider