Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Debi u Maksimiru

Bišćan prokomentirao mogući Oršićev povratak i situaciju u svlačionici: "To nije idealna situacija za klub poput Dinama"

Dinamo dočekuje Slaven Belupo u 29. kolu SuperSport HNL-a…

Igor Bišćan i Ante Tomić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

Nakon debija na klupi Dinama u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive, Igor Bišćan predstavit će se u Maksimiru navijačima Modrih protiv Slaven Belupa.

„Slaven ima čvrstu i organiziranu momčad. To se najbolje vidi po malom broju primljenih golova. Zekić je stvorio dobru momčad. Mi smo proveli više od tjedan dana zajedno s momčadi, vjerujem da će se to vidjeti na terenu. Očekujem maksimalnu ozbiljnost i vjerujem u pobjedu“, kazao je Bišćan u uvodu.

U plavoj svlačionici ima problema s virozom.

„Čekamo još izvješće doktora, neki su preskakali treninge, ali ne bih o imenima. Ako ne bude pogoršanja, trebali bi svi biti na raspolaganju. Petkovića neće biti, ali mogao bi početi raditi s momčadi idućeg tjedna. Teophile je obavio pregled i sigurno neće trenirati još tjedan dana.“

Bišćan se osvrnuo na polemike oko dužine Dinamove klupe, odnosno kratkog rostera i poplavi mladih igrača u svlačionici.

„To nije idealna situacija za klub poput Dinama. Teško je kada se momčad mora previše oslanjati na mlade, njih se mora uvoditi postupno. Ipak, takva situacija može pozitivno utjecati na razvoj mladih igrača, poput Rukavine i Topića. koji su ušli u igru protiv Lokomotive“, kazao je Bišćan i nastavio:

„Time im dajemo do znanja da se na njih računa i u teškim situacijama. Priključili smo još dva juniora: Morena Živkovića i Mateja Šakotu“, kazao je Bišćan, koji se nije htio referirati na spekulacije oko dovođenja pojačanja u ljetnom prijelaznom roku.

Bišćan je prokomentirao i spekulacije oko moguće povratka Mislava Oršića u Dinamu.

„Ne znam što će se dogoditi, ali moj stav je jasan: sa svime što je dao klubu i što donosi, on je uvijek dobrodošao“, zaključio je Bišćan.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX