Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Postigli dogovor oko odštete

Bišćan nakon kiksa otkrio da Dinamo ostaje bez jednog od najboljih igrača: "Falit će nam..."

Dinamo je u trećem kolu HNL-a remizirao s Goricom na Maksimiru, odigravši 0:0.

Igor Bišćan (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Utakmica Dinamo - Gorica (0:0) bila je vjerojatno posljednja u HNL-u za Luku Ivanušeca.

Dalo se to iščitati iz izjava Igora Bišćana s konferencijie za medije na kojoj je trener Modrih praktički potvrdio odlazak igrača koji je trenutno u najboljoj formi u Dinamu.

"Možda nije pametno nakon ovakve utakmice donositi nekakve zaključke, ali puno ovisimo o Ivanušecu i još nekima. Luka će nam sigurno faliti jer s njim je daleko lakše igrati, kad je on na terenu opasniji smo. Treba vidjeti kako će Kaneko izgledati kroz neko vrijeme", rekao je Bišćan.

Dinamo i Feyenoord postigli dogovor oko Ivanušeca

Ivanušecova iduća destinacija bit će nizozemski velikan Feyenoord koji je sa Zagrepčanima nekoliko tjedana u pregovorima, a čini se da je dogovor oko odštete postignut. Koliko će ona iznositi, u ovom trenutku još nije poznato. Ono što jest znano je da je prva Feyenoordova ponuda iznosila sedam milijuna eura i da su Modri to odbili, ali onda su se Nizozemci vratili s poboljšanom cifrom koja je zadovoljila čelnike Dinama.

Transfer je dakle sasvim izvjestan, a trebao bi se realizirati nakon dvaju utakmica Dinama i AEK-a u trećem pretkolu Lige prvaka (prva je 8. kolovoza u Ateni, uzvrat je 15. kolovoza na Maksimiru).

Bišćan: Put u Kazahstan je ostavio traga

Budući da je Dinamo odgodio svoju utakmicu četvrtog kola HNL-a, gostovanje kod Lokomotive u Kranjčevićevoj, idući prvenstveni ogled koji čeka Bišćanove trupe bit će onaj protiv Varaždina na Maksimiru 18. ili 19. kolovoza. Gotovo sigurno, bez Ivanušeca.

O sinoćnjem kiksu Bišćan je još rekao:

"Nisam zadovoljan. U prvom poluvremenu smo bili posebno jalovi i bez energije. U drugom smo pokušali dati sve, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Očito je ovaj put u Kazahstan ostavio traga na svježini, jer dosta igrača je imalo teške noge. Što se Gorice tiče, njima čestitam. Bili su tvrdi i organizirani i zaslužili su taj bod."

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider