Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Licitiranje je već počelo

"Bilo srce kuca za sve vas": Uključite se u aukcije dresova za pomoć područjima pogođenim potresom

Dosad prikupljeni iznos od 268.000 kuna će se obilato povećati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Humanitarni klub navijača Hajduka Bilo srce osmislilo je novi, zanimljivi nastavak akciji prikupljanja pomoći za stanovnike područja Petrinje, Siska, Gline i okolice koji su nedavno pogođeni razornim potresom.

U prvi mah su navijači Hajduka otvorili poseban račun za novčane donacije i tu je zasad prikupljen respektabilan iznos od 268.000 kuna, a sad su pokrenuli i aukciju nogometnih dresova. Svaka dva dana ljubitelji nogometa će moći licitirati za dresove nogometnih legendi, a u prvom valu na aukciji su dres Hrvoja Vejića s rođendanske utakmice odigrane na 100. rođendan Hajduka te dres Stipe Pletikose iz hrvatske reprezentacije.

Prilika za nogometne sladokusce

"Niz otvaramo s dva posebna dresa i pozivamo sve da prate službenu Facebook stranicu HKNH Bilo srce i u 19:11 budu spremni sudjelovati u aukciji. Među dresovima ima pravih poslastica za sve navijače, kao i za kolekcionare. Nadamo se da ćemo na ovaj način pokazati koliko jako Bilo srce kuca za Banovinu", rekao je predsjednik udruge Bilog srca Ivan Baranović.

Dresovi koji će u narednim tjednima biti ponuđeni prikupili su upravo bivši igrači okupljeni u Udrugu veterana koji su aktivni članovi Bilog srca i od samog početka su pokazali inicijativu i uključeni su u sve akcije.

"U situaciji kao što je ova dužnost svih nas je pomoći, a ujedno je i zadovoljstvo da na ovaj način možemo sudjelovati zajedno s navijačima i pokazati koliko je hajdučko srce", rekao je predsjednik Udruge veterena Vlatko Đolonga uz poziv svim navijačima Hajduka da se uključe u humanitarne aukcije.

Prikupljena sredstva bit će namjenski donirana u koordinaciji s Društvom prijatelja Hajduka Sisak.

SEMAFOR Kako bi lakše pratili aukcije, evo trenutno najviših ponuda: Aukcija#1 dres Hrvoja Vejića: 4.000,00...

Posted by HKNH Bilo srce on Monday, 11 January 2021

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider