Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UTAKMICA S PET GOLOVA

Bilićev Watford slavio u dramatičnoj utakmici i ponovno se našao tamo gdje im je cilj

Watford je u susretu engleskog Championshipa slavio kod kuće protiv West Bromwich Albiona rezultatom 3:2.

Slaven Bilić (Foto: Guliver Images)

Nakon niza od čak pet prvenstvenih susreta bez pobjeda, Slaven Bilić i njegov Watford konačno su uhvatili tri boda. U susretu sadašnjeg i bivšeg Bilićevog kluba, savladali su West Bromwich Albion rezultatom 3:2.

Bio je to uistinu susret momčadi koje je na prvenstvenoj ljestvici dijelilo samo dva boda razlike, susret u kojem su obje momčadi imale sjajne prigode, no pobjeda je mogla samo jednima. I to Watfordu, koji je za nju morao čak tri puta dolaziti u vodstvo.

Povratak u Top 6

Prvi put u 23. minuti, kad je pogodio Sema i to su vodstvo držali sve do 56., kad je za 1:1 pogodio Townsend. 2:1 za Watford postavio je njihov najbolji igrač, Ismaila Sarr, u 66. minuti, no gosti se vraćaju pet minuta kasnije preko Wallacea. Pobjedu žuto-crvenima ipak je donio Sema, svojim drugim pogotkom, u 78. minuti.

Watford se tako vratio na peto mjesto, odnosno u poziciju između treće i šeste pozicije, gdje žele dočekati kraj 46. kola. Ona će im osigurati kvalifikacije za Premier ligu.

Drugo mjesto, koje vodi izravno, je većini predaleko. Tamo se nalazi Sheffield United, s 61 bodom iz 32 utakmice, dok mu je jedini pravi pratitelj Middlesborough, s četiri boda manje, ali i utakmicom više. Burnley je siguran na prvom mjestu te momčad Vincenta Kompanyja već može slaviti povratak u Premier ligu.

Standings provided by Sofascore
 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider