Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
auu!

Benzema želi pobjeći iz Saudijske Arabije: Razmatra opcije za hitan transfer, Arapi će poludjeti!

Al Ittihad je tek treći klub u karijeri 35-godišnjeg francuskog napadača koji je počeo kao igrač Lyona, a u Realu je bio od 2009. godine.

Karim Benzema (Foto: Afp)

Ono o čemu se već danima šuška moglo bi ubrzo postati i službeno. Naime, kako pišu brojni svjetski mediji pa i ugledni ESPN, navodno je Karim Benzema zatražio odlazak iz Saudijske Arabije.

Benzema je osvajač Zlatne lopte i jedan od najboljih nogometaša današnjice, no odlaskom u Saudijsku Arabiju malo se čulo za njega. Kao da se nije priviknuo da klimu i tamošnji nogomet i sada pod hitno želi pobjeći iz države.

Bježi, a dali mu milijune

Slavni napadač navodno je želja Chelseaja i ozbiljno se radi na transferu, no ima tu još klubova iz Europe. Svakako će biti zanimljivo pratiti iduće dane u svijetu nogometa.

Marko Šepat, novinar Nove TV Zabrinutost u hrvatskom taboru: Propušta li Duvnjak mega-obračun s Francuzima? divider

Benzema je u Saudijskoj Arabiji imao vrtoglavu plaću od 214 milijuna eura po sezoni. Doveden je poput kralja u tamošnji nogomet, bogati Saudijci su ga veličali, a sada ih je opasno razljutio.

Al Ittihad je tek treći klub u karijeri 35-godišnjeg francuskog napadača koji je počeo kao igrač Lyona, a u Realu je bio od 2009. godine. Ukupno je za Real postigao čak 354 pogotka te je drugi strijelac u povijesti madridskog kluba. Prvi je Cristiano Ronaldo s 450 golova, a Portugalc je nešto ranije stigao u Saudijsku Arabiju i nosi dres Al Nassra.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider