Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teško je povjerovati…

Benzema spasio Real nove sramote i promašio nemoguće

Real je pobijedio Eibar 2:1 u 31. kolu španjolske lige...

Karim Benzema (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Reala slavili su u 31. kolu Primere preokretom na Bernabeu protiv Eibara s 2-1, a oba gola je zabio Karim Benzema, koji se propisno ispromašivao. Francuz je mogao postići još nekoliko golova, barem tri-četiri.

Primjerice, pred kraj utakmice prebacio je prazna vrata sa šest metara na savršenu povratnu loptu Vasqueza, koji se isprva u nevjerici uhvatio za glavu, a onda se zajedno s Benzemom opalio smijati. Doista nevjerojatan promašaj.

Slavni srpski trener skinuo rukavice i žestoko udario po Modriću: "To nema nikakvog smisla" Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić i Zinedine Zidane (Foto: AFP) Luka Modrić slavi pogodak (Foto: AFP) Utučeni Modrić (Foto: AFP)

Eibar je poveo preko Cardone (39), a Real je slabom igrom u prvom dijelu izazvao koncert zvižduka. No, potom ih je u drugom poluvremenu spasio Benzema golovima u 59. i 81. minuti. Luka Modrić je igrao do 77. minute.

Real je pobjedom i dalje treći s 60 bodova, deset manje od lidera Barcelone i dva boda manje od Atletica. Eibar je 11. s 39 bodova.

Ranije je Espanyol slavio kod Girone s 2-1. 

Girona 1 Stuani (80pen)

Espanyol 2 Darder (59, 89) 

Real Madrid 2 Benzema (59, 81)

Eibar 1 Marc Cardona (39)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider